سه شنبه 17 شهريور 1405 - Tue 08 Sep 2026
  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 252907
    تاریخ انتشار: 21/تير/1400 - 15:01

    حرف‌های جنجالی کمک داور دربی ۶ تایی‌ها/ بیشتر داوران پرسپولیسی بودند!

    زنده یاد محمود خوشخوان رئیس اسبق کمیته داوران فدراسیون فوتبال یکی از داورانی بود که سابقه حضور در دربی‌های بزرگ فوتبال ایران را در کارنامه خود داشت.

    حرف‌های جنجالی کمک داور دربی ۶ تایی‌ها/ بیشتر داوران پرسپولیسی بودند!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازخبرورزشی؛ یکی از به یاد ماندنی‌ترین دربی‌های تاریخ فوتبال ایران همان دربی معروف سال ۱۳۵۲ است که پرسپولیس توانست با ۶ گل استقلال را شکست دهد و زنده یاد محمود خوشخوان کمک داور آن بازی بود. این بازی را یک داور رومانیایی قضاوت کرد.

    محمود خوشخوان رئیس اسبق کمیته داوران فدراسیون فوتبال که حدود ۱۰ سال بر این مسند تکیه زده بود خاطره جالبی از آن بازی معروف داشت که خواندن آن پس از سال‌ها خالی از لطف نیست.

    * بهترین خاطره داوری‌ام مربوط به همان بازی معروف سال ۵۲ یعنی دربی «شش تایی‌ها» است. در آن بازی پرسپولیس موفق شد با ۶ گل استقلال را که آن زمان تاج نامیده می‌شد، شکست دهد. دیدار عجیبی بود. داور آن دیدار نیکولای پریجیانو رومانیایی بود و من نیز کمک داور او بودم.

    * آن زمان مثل الان نبود که هر تیمی باختش را بر گردن داوری بیاندازد. استقلالی‌ها با وجود باخت سنگین و ناراحت بودن از این شکست هیچ گونه حرف ناراحت کننده‌ای به داوران نزدند.

     

    * در آن طرف نیز پرسپولیسی‌ها به شدت خوشحال بودند.

    * زمانی که استقلال ۳ بر ۰ عقب بود هواداران استقلال شروع به ترک استادیوم کردند که در این حین پرسپولیس سه گل دیگر نیز به ثمر رساند و توانست استقلال را «شش تایی» کند.

    * در دربی شش تایی‌ها داور تاثیری در نتیجه نداشت چون فقط حساسیت این بازی برای او تعریف شده بود و او شناختی از تیم‌ها نداشت. آن دربی، یکی از سالم‌ترین بازی‌های زمان قضاوت من بود.

    * داوران هیچ موقع نمی‌گویند که طرفدار کدام تیم هستند اما می‌شود از روی قضاوت و اعمال آنها فهمید که دوست دارند کدام تیم برنده شود.

    * بیشتر داوران زمان ما پرسپولیسی بودند. من خودم هم طرفدار شاهین بودم. البته در دربی شش تایی‌ها داور تاثیری در نتیجه نداشت چون فقط حساسیت این بازی برای او تعریف شده بود و او شناختی از تیم‌ها نداشت.

    * آن دربی، یکی از سالم‌ترین بازی‌های زمان قضاوت من بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما